Oblíbené (0)

Alergie na potraviny

Alergie na potraviny je přehnaná reakce imunitního systému na nějaké konkrétní jídlo nebo skupinu potravin; způsobuje řadu příznaků od vyrážky po břišní křeče, průjem a potíže s dýcháním nebo polykáním v důsledku otoků rtů, úst, hrdla a dýchacích cest. V extrémních případech může způsobit život ohrožující reakci nazývanou anafylaxe - náhlé potíže s dýcháním a kolaps. Alergickou reakci může způsobit téměř jakákoli potravina, i když běžnými spouštěči jsou mléčné výrobky, ořechy, vejce, mořské plody a pšenice. Potravinová alergie se liší od potravinové intolerance, při které příznaky vznikají z potravinových toxinů, problémů s trávicími enzymy nebo přímého působení chemických látek v potravinách. Nejúčinnější léčbou alergie je vyhýbat se problémovému jídlu.

Alergie na potraviny pohledem čínské medicíny, přírodní léčba, léčivé houby a bylinky

 

Doporučujeme:

 

REISHI (GANODERMA) 2-0-2 kapsle denně + ENOKI 2-0-2 kapsle denně

 

Brát alespoň 3 měsíce

Houby užívejte na lačno, minimální odstup je 30 minut před jídlem nebo jedna hodina po něm

Vždy užívat 5 dní a 2 dny vynechat, aby nedošlo k únavě imunitního systému, takto lze houby užívat dlouhodobě

 

Přírodní podpora léčby alergie na potraviny, léčivé houby a bylinné směsi čínské medicíny